Okna Vetrex - ceny, opinie użytkowników, popularne modele, porady przy wyborze

Vetrex to producent stolarki drzwiowej i okiennej w najwyższej klasie Premium. Produkty tej firmy cieszą się międzynarodowym uznaniem od wielu już lat. Klasa Premium przeznaczona jest dla najbardziej wymagających odbiorców. Produkty tej firmy to między innymi okna plastikowe, okna energooszczędne, które mają bardzo dobre opinie wśród użytkowników. Firma ta produkuje również najwyższej jakości drzwi w klasie Premium oraz różnego rodzaju akcesoria, takie jak na przykład rolety Vetrex.

Jeśli planujesz remont lub wykończenie wnętrz, skorzystaj z usługi Szukaj Wykonawcy, dostępnej na stronie Kalkulatory Budowlane. Po wypełnieniu krótkiego formularza zyskasz dostęp do najlepszych ofert.

Mężczyzna podczas montażu okien

Okna Vetrex - najistotniejsze informacje, cennik

Vetrex jest polską firmą działającą na rynku stolarki okiennej i drzwiowej już od roku 1997. Firma przez lata działalności na rynku umacniała swoją pozycję zyskując z czasem również międzynarodowe uznanie i są rozpoznawalne i cenione w całej Europie. Oferta tej firmy jest przeznaczona przede wszystkim dla wymagającego klienta w klasie Premium, co oznacza najwyższą jakość produktów Vetrex.

Współcześnie firma ta jest częścią międzynarodowego holdingu Grupy Liebot, która zrzesza w 10 spółek z całej Europy i działa na terenie Polski, Francji, Włoch i Hiszpanii. Oferta Vetrex to przede wszystkim okna okna PCV, okna energooszczędne oraz drzwi PVC, które umożliwiają zastosowanie ich w każdym rodzaju architektury i mają bardzo dobre opinie użytkowników.

Cennik okien firmy Vetrex, podobnie jak innych firm produkujących okna jest zróżnicowany. Zależy on od wielu różnych czynników, między innymi takich jak rozmiary okien i różnego rodzaju parametry okien. Cena pojedynczego okna w typowych standardowych wymiarach od firmy Vetrex zaczyna się od ok. 1000 zł. Gdy chcemy zamówić okna tego producenta z montażem, cena będzie wyższa o ok. 50 zł za każde okno, jeśli również zdecydujemy się na demontaż starych okien cena ta wzrośnie o następne 50 zł za każde okno. Jeśli chcemy zakupić i zamontować okna Vetrex w całym mieszkaniu, to będzie nas to kosztować od ok. 7 000 zł. Jeśli szukasz więcej informacji, sprawdź także ten artykuł z cennikiem montażu okien.

Okna Vetrex - najlepsze produkty

Okna Vetrex Premium V90+

Do najlepszych produktów firmy Vetrex należą okna PCV serii Premium Vetrex V90+. Te okna plastikowe cieszą są bardzo dobrymi opiniami najbardziej wymagających klientów. Charakteryzują się one nowoczesnym wyglądem oraz świetnymi parametrami. Okna tej linii są laureatami licznych prestiżowych rankingów i konkursów. Są to okna energooszczędne z bardzo ciekawym i estetycznym okuciem.

Okna linii Premium Vetrex V90+ posiadają profile VEKA, które są sześciokomorowe, mają głębokość 90 mm. Kształtowniki wykonane są z wysokoudarowego PVC. Okna mają w profilu ramy klin izolacyjny, który zwiększa dodatkowo izolacyjność cieplną. Zastosowano tu potrójny układ uszczelek mający uszczelkę środkową. Okna tej serii cechują się nie tylko świetną izolacją cieplną, ale również bardzo dobrą izolacją akustyczną. Profile tych okien zakupić można w szerokiej gamie kolorów oraz oklein drewnopodobnych, które sprawią, że okna te będą wyglądać jak okna drewniane. W ramie i w skrzydle stosowane są wzmocnienia ze stali ocynkowanej. Gwarantuje najlepsze możliwe osiągi w statyce oraz w bezpieczeństwie. W oknach tych zastosowano szyby dwukomorowe z ciepłą ramką międzyszybową. Jeśli szukasz więcej porad, sprawdź także artykuł opisujący montaż okna dachowego.

Okna Vetrex - ceny, opinie użytkowników, popularne modele, porady przy wyborze 2

Okna te charakteryzują się mocnym i niewidocznym okuciem, które zapewnia świetne właściwości antywłamaniowe, energooszczędne oraz dźwiękochłonne. Okna mają solidne i praktyczne klamki, trzy antywyważeniowe zaczepy w każdym skrzydle oraz mikrowentylację. W oknach linii Premium Vetrex V90+ zastosowano uszczelki EPDM, które są odporne na niekorzystne warunki atmosteryczne, nie pękają i mają znakomitą wytrzymałość na rozciąganie, ściskanie i zrywanie.

Okna Vetrex Premium VR90 Synergy

Okna linii Vetrex Premium VR90 Synergy są produktem, który zapewnia wysoki poziom bezpieczeństwa, jak również energooszczędność, ciszę i estetykę. Okna te charakteryzuje podwyższona odporność na włamanie, wysoka izolacyjność akustyczna, energooszczędność, jak również estetyka wykończenia i wzornictwa. Stosowane są tu dwukomorowe pakiety szybowe. Okna serii Vetrex Premium VR90 Synergy można nabyć w bogatym spektrum kolorów i oklein drewnopodobnych, które sprawiają, że okno plastikowe będzie wyglądać jak okno drewniane. A może zainteresuje cię także artykuł o oknach dachowych firmy Fakro?

Okna tej serii mają profile VEKA z sześciokomorową ramą o grubości 90 mm oraz z sześciokomorowym skrzydłem o grubości 93 mm. Zastosowano tu kształtowniki z wysokoudarowego PVC. Okna te posiadają także w profilu ramy klin izolacyjny. W oknach serii Vetrex Premium VR90 Synergy zastosowano także potrójny układ uszczelek posiadający uszczelką środkową. Okna wzmocniono stalą ocynkowaną w ramie oraz w skrzydle.

Najlepsze promocje na okna w polskich sklepach

Grubość pakietów szybowych wynosi do 58 mm. Zastosowano dwukomorowe zespolenie szyb, a szyba zewnętrzna jest szybą bezpieczną, jest ona laminowana i charakteryzuje się zwiększoną odpornością na włamanie. W szybach zastosowano także ciepłą ramkę międzyszybową. W oknach linii Vetrex Premium VR90 Synergy są umieszczone mocne i niewidoczne okucia oraz uszczelki EPDM.

Okna Vetrex - ceny, opinie użytkowników, popularne modele, porady przy wyborze 3

Okna antywłamaniowe Vetrex Premium V82 ProSafe

Kolejnym bardzo popularnym produktem firmy Vetrex są Okna antywłamaniowe Vetrex Premium V82 ProSafe. Okna te wykonane są na profilach VEKA z siedmiokomorową ramą, która posiada uszczelką środkową i z sześciokomorowym skrzydłem o szerokości 82 mm. Okna te mają bardzo dobry współczynnik przenikania ciepła. Zastosowano tu kształtowniki z wysokoudarowego PVC, a profile tych okien dostępne w 55-barwnej gamie kolorów oraz oklein drewnopodobnych. Sprawdź także zebrane w tym miejscu artykuły na temat okien i drzwi.

W skrzydłach i ościeżnicach zastosowano także wzmocnienia specjalne, które są wielokrotnie gięte i wykonane ze stali ocynkowanej. Dodatkowo stal ta została przycięta pod katem 450, co znacząco wpływa na zwiększenie bezpieczeństwa oraz poprawą statyki całego okna. W linii okien Vetrex Premium V82 ProSafe zastosowano dwukomorowy pakiet szybowy, w którym zewnętrzna szyba jest szybą bezpieczną, jest ona laminowana i ma zwiększoną odporność na włamanie.

Szyby zaopatrzono także w ciepłą ramkę międzyszybową. W oknach Vetrex Premium V82 ProSafe umieszczono przeciwbieżne okucie, a antywłamaniowe zaczepy o specjalnej budowie zwiększają wytrzymałość okna i może ich być nawet do 14 sztuk w jednym skrzydłem w zależności od jego rozmiarów. Jeśli planujesz wymianę okien, ten kalkulator kosztów remontu pozwoli ci oszacować budżet na ten cel.

Vetrex - inne produkty

Firma Vetrex to producent nie tylko świetnych okien charakteryzujących się uznaniem i bardzo dobrymi opiniami najbardziej wymagających klientów. Oferta tej firmy to także akcesoria okienne. Do najbardziej uznanych artykułów w tej gałęzi produkcji należą rolety Vetrex. Poza tym firma ta realizuje drzwi PCV.

Vetrex jest polskim producentem stolarki otworowej w najwyższej klasie Premium, która przeznaczona jest dla klientów w bardzo dużymi wymaganiami. Jej produkty mają międzynarodowe uznanie już od wielu lat. Vetrex produkuje okna i drzwi z tworzyw sztucznych oraz szeroki asortyment akcesoriów do stolarki okiennej i drzwiowej. A może zainteresuje cię także artykuł o oknach ze szprosami?

Ocena: 1,7/5 (głosów 56)
, aktualizacja 6 października 2019
Zobacz więcej artykułów na temat:
okna drewniane okna pcv opinie producenci
Komentarze (37)
  • 18 lutego 2019 07:02 - ~marysia napisał(a) ocena: 1 głosowało: 1

    Czy ktoś kupował okna Vertex w Rybniku w Multiko? Proszę o opinię dotyczącą okien jak i samego montażu.

  • 21 lutego 2019 12:02 - ~jaceko napisał(a) ocena: 13 głosowało: 15

    Czy to prawda, że vertex chce się wycofać z rynku polskiego ?

  • 25 maja 2019 02:05 - ~Krystyna napisał(a) ocena: 13 głosowało: 13

    Nie kupujcie białych ram! Mam te okna od pięciu lat, białe. Problemy zaczęły się po trzech latach. Pojawiły się żółtobrunatne przebarwienia na powierzchniach poziomych, płaskich, na oknach od południowej strony. Zgłosiłam reklamację. Przyjechali panowie i jakimś magicznym środkiem umyli profile. Nie zdradzili czym to czyszczą, powiedzieli, że to specjalny środek do tych okien.
    Przez niecały rok, podczas wielu myć nie zauważyłam nic niepokojącego, do lata. Potem plamy znowu wyszły. Są nie do umycia, nic nie działa. Znowu byłam zmuszona reklamować produkt. Tym razem plamy zaczęły pojawiać się na innych oknach. Tym razem przyjechali panowie z magicznym środkiem, spędzili przy jednym oknie godzinę ( na resztę zabrakło im czasu i chęci) i stwierdzili, że to moja wina bo rzadko myję okna, muszę to robić częściej to nie będzie problemu ! ŻARTY !? Okna miały być ładne, błyszczące bielą i łatwe w użytkowaniu! Dzisiaj są w brązowożółte plamy, które nie poddają się żadnemu środkowi do mycia okien, mleczku do czyszczenia itp. Szkoda bo profile są naprawdę ładne. Nie polecam

  • 28 maja 2019 10:05 - ~Magda napisał(a) ocena: 0 głosowało: 4

    Witam ja posiadam okna Vetrex w swoim domu (obustronny winchester) i jestem bardzo zadowolona - są to bardzo szczelne okna, w zimie nic nie ciągnie od nich i mocno wygłuszają hałas z zewnątrz. Mamy okna z 3 szybami. Wcześniejsze stare okna ok. 15 letnie zawsze sprawiały problemy - ciągle coś się działo przy otwieraniu, a to haczyło, a to w ogóle nie chciało się otwierać i trzeba było stosować różne "kombinacje położenia klamki" żeby otworzyć. Przy modernizacji budynku chcieliśmy zmienić kolor okien więc wymieniliśmy wszystkie już na energooszczędne. W oknach Vetrex nie ma żadnych problemów z otwieraniem i zamykaniem. Po skończeniu remontów przyjechał pan, który okna wyregulował (nic za to nie dopłacaliśmy) i od tamtej pory okna pięknie pracują. Dodam, że minął już ponad rok czasu. Polecam tą firmę - mają dobry jakościowo produkt.

  • 09 czerwca 2019 05:06 - ~ManiekWawa napisał(a) ocena: 12 głosowało: 14

    Jakość przeciętna. Czytam coraz słabsze opinie. Czy to prawda, że chcą zakończyć sprzedaż na rynku polskim i nastawić się tylko na francuski ?

  • 26 czerwca 2019 04:06 - ~Poldek napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Coraz więcej negatywów Czytałem na forum o oknach jak okleiny się różnią na oknach między sobą. Wyglądało to bardzo źle.

  • 03 lipca 2019 11:07 - ~Vetrex opinie 2019 napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Jak zostali przejęci prze taniego francuskiego dewelopera to jakość tych okien jest taka jak francuskich samochodów . Szkoda tej firmy jednak lepiej kupić polskie okna bo niewiadomo kiedy mogą się zawinąć z rynku polskiego

  • 14 lipca 2019 10:07 - ~Vetrex okna opinie napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Okna jak okna ale co zrobią dystrybutorzy tych okien ? Pewnie wejdą w inne okna i będą psioczyć na te jakimi handlowali do dotychczas opowiadając co przeszli a teraz mają super ofertę . Radzę tych dealerów omijać szerokim łukiem aby niemieć problemów z gwarancją producenta.

  • 15 lipca 2019 10:07 - ~Okna vetrex opinie napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Nieudacznicy wchodzą w jakieś Adamsy i inne wynalazki

  • 21 lipca 2019 10:07 - ~Tosia T. napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Mam ich okna, co prawda parę miesięcy jak na razie ok, zobaczymy jak przez zimę, montaż na taśmach rozpreznych, ekipa montujaca na plus ale sam salon w Rzeszowie totalna porażka, brak kompetencji, ciągle wymówki że to, że tamto. NIE POLECAM zaoszczędzicie sporo nerwów.

  • 23 lipca 2019 10:07 - ~oknavetrexopinie napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Ostatnio Vetrex zrobił porządek w sieci i wywalił z niej największych nieudaczników. Teraz zachwalają np jakieś Adamsy,a za rok jak ich z tamtąd wywalą to pewnie inną firmę Uwaga na byłych dealerów okien Vetrex namawiających na wynalazki typu Adamsy

  • 31 lipca 2019 09:07 - ~Marek napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Okna Vetrex są wysokiej jakości, tylko nie wszyscy sprzedawcy potrafią je prawidłowo montować. Przed zakupem okien radzę sprawdzić opinię na temat sprzedawcy na fb, a najlepiej jest zobaczyć jakąś realizację. Często markę producenta psują montażyści. Drzwi tarasowe HST nie radzę powierzać zamontowanie byle jakiej ekipie bo będą później przewiewy.

  • 12 sierpnia 2019 10:08 - ~Małgosia napisał(a) ocena: 4 głosowało: 4

    Ja zamówiłam okna Vetrek w rekomendowanym salonie autoryzowanym Vetrex. Zapłaciłam z góry prawie 40 tysięcy złoty,by skorzystać z promocji zimowej. Mamy połowę sierpnia a ja okien nie mam i co się okazuje autoryzowany salon pieniądze sprzeniewierzyl i takich poszkodowanych jest bardzo dużo, a Vetrex zawodzi, mimo iż rekomendowali ten salon, co się okazuje świadomie narażając klientów ponieważ jjuz wcześniej z tym salonem był taki sam problem, a Vetrex nadal z tym salonem współpracował i rekomendował go. Skoro Vetrex nie przyjmuje zamówień, tylko odsyła do rekomendowanych salonów Autoryzowanych, to powinien brać odpowiedzialność zwłaszcza, że salon już raz taki numer ludziom zrobił. Aż strach zawijać okna Vetrex, bo można zostać bez pieniędzy i bez okien.. Odradzam stanowczo !!!. Vetrex rekomenduje, ślę nie bierze odpowiedzialności za rekomendowaney świadomie salon, który ludzi robił w trąbę

  • 14 sierpnia 2019 11:08 - ~Potencjalny klient napisał(a) ocena: 1 głosowało: 1

    Proszę podać nazwę sprzedawcy żeby ostrzec potencjalnych klientów oraz należy zgłosić problem do opiekuna regionalnego Vetrex. Skąd też wiadomo, że takich poszkodowanych jest dużo? Na internecie nie znalazłem takich informacji. Interesuje mnie temat ponieważ nie chciałbym stracić swoich pieniędzy.

  • 15 sierpnia 2019 05:08 - ~SXFR napisał(a) ocena: 1 głosowało: 1

    zastanawiamy si6ę nad kupnem okien w Multiko w salonie w Rybniku, montaz okien i okna zrobily na nas wrazenie, czekamy na wycene. Zastanawiamy sie pomiedzy Veka alphaline 90, okna Vertek 82 lub Salamander Blue evolution lub Veka softline w salonie Prestige 2000 w Wodzislawiu, tyle ze montaz na pianie ktory proponuje nam Prestige 2000 nas nie do konca przekonuje... duze straty cieplne przy takim montazu no i okna nie maja takiego ooparcia montujac je w ceramice. Montaz firmy Multiko nas zainteresowal, czy ktos moze kupowal okna w Multiko w Rybniku? Albo moze sie wypowiedziec na temat Prestige 2000 z Wodzislawia?

  • 15 sierpnia 2019 07:08 - ~mg napisał(a) ocena: 2 głosowało: 2

    Radzę skupić się na wyborze firmy montującej. Same profile nie gwarantują jakości okien. Multiko jest znane z profesjonalnego montażu. Okna na profilu V90 sprzedaje obecnie chyba tylko Vetrex, polecam ze względu na parametry, zwłaszcza jak się planuje mechaniczną wentylację. Montaż na samej piance nie powinien być stosowany, nie jest zgodny z obecnymi wymaganiami energooszczędności. Bez sensu jest inwestować w "ciepłe okna" i później montować na samej piance. Polecam ciepłe parapety.

  • 15 sierpnia 2019 08:08 - ~Vetrex Bimm Grodzisk Mazowiecki oszuści napisał(a) ocena: 7 głosowało: 7

    Vetrex w Grodzisku Mazowieckim przez autoryzowany salon sprzedaży baoszukiwal ludzi a teraz nie bierze za to odpowiedzialnosci. Choć ludzi oszukani nie mają okien od 2018 roku

  • 15 sierpnia 2019 09:08 - ~Pgp napisał(a) ocena: 11 głosowało: 11

    Autoryzowany Salon Vetrex - w maju zamowilismy okna, zapłaciliśmy całą kwotę i do tej pory nie ma ani okien ani pieniędzy. Pomoc że strony Vetrexu jest taka żeby sobie kupić nowe okna w innym ich Autoryzowanym salonie i kolejny raz za nie zapłacić. Kpina.

  • 15 sierpnia 2019 09:08 - ~Bartosz napisał(a) ocena: 4 głosowało: 6

    Uwaga na "Autoryzowane" salony sprzedaży firmy vetrex!!! Z ich autoryzacji nic nie wynika!!! Autoryzowany przedstawiciel firmy vetrex z Grodziska Mazowieckiego oszukał wielu ludzi. Firma vetex doskonale wiedziała o tym, że jej autoryzowany przedstawiciel BIMM sp. z o.o. od zeszłego roku oszukuje ludzi, mimo to pozwoliła na dalsze działanie oszusta, autoryzując to swoją marką. Przedstawiciel firmy vetrex w województwie Mazowieckim każdemu poszkodowanemu opowiada inna historyjkę i jeszcze śmie proponować ponowny zakup okien u innego "autoryzowanego" przedstawiciela.

  • 15 sierpnia 2019 11:08 - ~Abc napisał(a) ocena: 5 głosowało: 5

    Przestrzegam wszystkich przed współpraca z firma Vetrex. Mam nieprzyjemność współpracy z autoryzowanym salonem z Grodziska Mazowieckiego. Jak widać nic to nie wnosi. Jak wiele innych zostałam naciągnięta na kilkanaście tysięcy, a teraz firma Vetrex uchyla się od jakiejkolwiek odpowiedzialności. Podobna sytuacja z salonem z Mławie. Pytanie czy salonu zawodzą czy jednak firma Vetrex ma gdzieś lukę w swojej polityce i dopuszcza aby ich AUTORYZOWANE SALONU SPRZEDAŻY pod ich szyldem i za ich przyzwoleniem okradały i naciągały ludzi. Dodatkowo przestrzegam przed kontaktem z Panem Hubertem Lasockim - jawnie namawia nas poszkodowanych do ponownego wpłacania należności innemu salonowi który również jest ich sprzedawca. Jak chcecie stracić swoje pieniądze to znajdźcie bardziej wysublimowany sposób niżeli współpraca z autoryzowanym salonem firmy Vetrex.

  • 16 sierpnia 2019 10:08 - ~niemiluch napisał(a) ocena: 4 głosowało: 4

    Ostrzegam przed firmą BIMM z Grodziska Mazowieckiego sprzedających okna Vetrex. Zostałam oszukana przez BIMM. Wpłaciliśmy do BIMM w styczniu 45 tyś zł za okna, gdyż producent udzielał zimowej promocji na ukryte zawiasy oraz dawał rabat za płatność z góry. Okna miały być zamontowane w połowie roku do tej pory nie ma ani okien ani pieniędzy. A Vetrex deklaruje, że nam oszukanym przez BIMM pomaga?! Tymczasem chce wyłudzić od nas ponowną zapłatę za towar, za który już raz zapłaciliśmy na konto ich autoryzowanego partnera! Szkoda że Vetrex przez rok krył niewypłacalność Pana Mikołaja Muszyńskiego i w efekcie mógł on oszukiwać klientów Vetrexu tj. kilkadziesiąt osób na kilkaset tysięcy złotych!!!

  • 17 sierpnia 2019 08:08 - ~Ania napisał(a) ocena: 3 głosowało: 3

    Ostrzegam przed autoryzowanym salonami sprzedaży. Vetrex przez blisko rok ukrywał brak płynności finansowej swojego salonu. Klienci opłacili zamówienia a Vetrex mimo sygnowania salonu jako autoryzowanego proponuje ponowną zapłatę za okna u ich innego autoryzowanego salonu... Klienci autoryzowanego salonu nie mają ani okien ani zwrotu naleznosci. Gdyby Vetrex na czas zareagował (a miał ku temu dowody) wiele osób nie byłoby oszukanych.

  • 21 sierpnia 2019 10:08 - ~Marta napisał(a) ocena: 1 głosowało: 1

    Takich wpisów o braku realizacji okien jest więcej na innych forach. Lepiej nie ryzykować utraty pieniędzy.

  • 25 sierpnia 2019 09:08 - ~SXFR napisał(a) ocena: 0 głosowało: 2

    to ze 1 salon w Grodzisku Mazowieckim mial takie problemy to chyba nie znaczy ze wszystkie autoryzowane salony maja miec to samo? To stosowanie jawne antyreklamy dla okien firmy vetrex i wszystkich ich autoryzowanych salonow ...

  • 28 sierpnia 2019 06:08 - ~Vetrex opinie napisał(a) ocena: 1 głosowało: 3

    To nie są jedyne okna w Polsce Niema co ryzykować lepiej zamówić gdzie indziej niż w firmie widmo i stracić pieniądze. Dla mnie firma co nie odpowiada za autoryzację jaką nadała to żadna firma.

  • 29 sierpnia 2019 04:08 - ~Artur napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    jakieś Adamsy ha ha dobre mi
    nikt chyba tak dobrze okien nie wykonuje jak Adams. Dla mnie to absolutny NR 1 na polskim rynku

    pozdrawiam Artur

  • 29 sierpnia 2019 10:08 - ~Klient napisał(a) ocena: 0 głosowało: 2

    Okna Vetrex są ok i się wyróżniają jakością. A to że się trafił nie uczciwy sprzedawca to producent nie ma na to wpływu. Zamawiając okna sprawdzałem opinie o sprzedawcy i nie miałem żadnych problemów z realizacją.

  • 30 sierpnia 2019 10:08 - ~Artur napisał(a) ocena: 2 głosowało: 4

    Teraz ci co nie umieli sprzedać Vetrexów lub Vetrexy ich wywaliły z sieci za brak profesjonalizmu próbują sprzedawać adamsy i inne tanie okienka dla ubogich wciskając stary kit, żę to to samo tylko taniej. To hasło jednak już nie działa.

  • 31 sierpnia 2019 10:08 - ~Tomek napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Artur widziałem Ciebie ostatnio , bęben ci urósł i osiwiałeś , a powiedz dlaczego tak łysiejesz ?
    Myślisz że w białym rumaku wyglądasz dobrze ?
    Starzejesz się choć myślenie oraz gęba ta sama

  • 31 sierpnia 2019 10:08 - ~gość napisał(a) ocena: -1 głosowało: 3

    Witam,
    Nie widziałem lepiej wykonanych okien od Adamsa. Jestem w szoku pod kątem precyzji oraz estetyki , to naprawdę czarny koń na polskim rynku.

  • 31 sierpnia 2019 10:08 - ~sxfr napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Montaz firmy multiko brzmi obiecujaco, tylko 100% przedplaty przed pomiarem to dziwna polityka firmy. Mysle ze pomiar powinien byc wykonywany przy jakims zadatku np 500 pln :), duzo klientow przez taka polityke tracicie ...

  • 31 sierpnia 2019 10:08 - ~sxfr napisał(a) ocena: 2 głosowało: 4

    widzialam okna firmy vetrex i adams na zywo i porownujac okna vetrex zrobily na mnie o wiele pozytywniejsze wrazenie ...

  • 12 września 2019 06:09 - ~GOŚĆ napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Hm to ciekawe, warto raz jeszcze przyjrzeć się uważniej oknom Adams i Vetrex, różnica jest spora na korzyć okien AdamS. Nie tylko kwestIa estetyczna ale okucia SIEGENIA TITAN AF to czysta poezja.
    Warto się zapoznać ze szczegółami

    pozdrawiam

  • 14 września 2019 07:09 - ~GOŚĆ napisał(a) ocena: 1 głosowało: 1

    CO to am być te adamsy ? kolejna firma widmo spamująca fora ? Takie działania świadczą o braku kasy na profesjonalną reklamę, a to o niskim zainteresowaniu wśród Klientów.T taki zwykłe dziadostwo

  • 20 września 2019 02:09 - ~gość napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Okna na Vece wyglądają tak samo tylko niektóre firmy się wysoko cenią.

  • 20 września 2019 07:09 - ~gosc napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    To prawda standardowa veka to veka najtaniej wyjdzie w firmie " Garage Team" prosić Pana Wieśka daje największe rabaty .A i warto powiedzieć, że rezygnujemy z 7 letniej gwarancji i wystarczy nam 2 lata rękojmi to da jeszcze większy rabat. Montaż najtaniej robią ukraińcy :)

    Powodzenia

  • 26 września 2019 02:09 - ~Gość napisał(a) ocena: 0 głosowało: 0

    Dokładnie tak Veka to Veka. Ten co kładzie dużo na reklamę ma drogie okna za które płaci Klient ot taka polityka, i ostatnia moda na 5 komorowe okna to moim zdaniem czysty absurd. Okna 5 komorowe w cenie 7 komórkowych. Wybór jest chyba oczywisty

Dodaj komentarz
Podpis:
captcha


Powiązane Artykuły
Dlaczego okna plastikowe są bardziej praktyczne od okien drewnianych?
Dlaczego okna plastikowe są bardziej praktyczne od okien drewnianych?
Okna obrotowe - rodzaje, ceny, opinie, wiodący producenci, zalety, wady
Okna obrotowe - rodzaje, ceny, opinie, wiodący producenci, zalety, wady
Okna w kolorze winchester - zdjęcia, opinie, ceny, wiodący producenci
Okna w kolorze winchester - zdjęcia, opinie, ceny, wiodący producenci
Okna złoty dąb - ceny, opinie, zdjęcia, najlepsi producenci, porady
Okna złoty dąb - ceny, opinie, zdjęcia, najlepsi producenci, porady
Okna antracyt w domu - zdjęcia, ceny, opinie, najlepsi producenci okien w kolorze antracyt
Okna antracyt w domu - zdjęcia, ceny, opinie, najlepsi producenci okien w kolorze antracyt
Najpopularniejsze kolory okien PCV - orzech, złoty dąb, antracyt - zobacz co wybrać
Najpopularniejsze kolory okien PCV - orzech, złoty dąb, antracyt - zobacz co wybrać
Okna plastikowe - rodzaje, ceny, opinie, porównanie do drewnianych i aluminiowych
Okna plastikowe - rodzaje, ceny, opinie, porównanie do drewnianych i aluminiowych
Który kit do okien wybrać - rodzaje, wiodący producenci kitu szklarskiego, ceny, porady jak używać
Który kit do okien wybrać - rodzaje, wiodący producenci kitu szklarskiego, ceny, porady jak używać
Okna piwniczne - rodzaje, wymiary, ceny, opinie, porady co wybrać
Okna piwniczne - rodzaje, wymiary, ceny, opinie, porady co wybrać
Okna skrzynkowe - rodzaje, ceny, opinie, wiodący producenci, porady przy zakupie
Okna skrzynkowe - rodzaje, ceny, opinie, wiodący producenci, porady przy zakupie
Drzwi i okna HST i PSK - opis, opinie, ceny, zalety, wady, wiodący producenci
Drzwi i okna HST i PSK - opis, opinie, ceny, zalety, wady, wiodący producenci
Drzwi i Okna Urzędowski - ceny, opinie, najciekawsze produkty w ofercie, porady przy zakupie
Drzwi i Okna Urzędowski - ceny, opinie, najciekawsze produkty w ofercie, porady przy zakupie
Drzwi i Okna Petecki - oferta, ceny, opinie, porady przy zakupie
Drzwi i Okna Petecki - oferta, ceny, opinie, porady przy zakupie
Okna Drutex - ceny, opinie, popularne produkty i ciekawe modele
Okna Drutex - ceny, opinie, popularne produkty i ciekawe modele
Adams Okna - opinie, ceny, ciekawe produkty w ofercie, porady przy zakupie
Adams Okna - opinie, ceny, ciekawe produkty w ofercie, porady przy zakupie
Okna Roto - opinie, ceny, popularne modele okien dachowych, porady przy zakupie
Okna Roto - opinie, ceny, popularne modele okien dachowych, porady przy zakupie
Abakus Okna - opinie, ceny, najlepsze produkty w ofercie, porady przy zakupie
Abakus Okna - opinie, ceny, najlepsze produkty w ofercie, porady przy zakupie
Okno kolankowe - rodzaje, opinie, ceny, wiodący producenci, wymiary
Okno kolankowe - rodzaje, opinie, ceny, wiodący producenci, wymiary
Okna pasywne - ceny, opinie, właściwości, najlepsi producenci, porady przy zakupie
Okna pasywne - ceny, opinie, właściwości, najlepsi producenci, porady przy zakupie
Okna Salamander - popularne typy, ceny, opinie użytkowników, porady przy wyborze
Okna Salamander - popularne typy, ceny, opinie użytkowników, porady przy wyborze
Okna Dako - opinie, ceny, przegląd oferty, popularne modele, porady przy zakupie
Okna Dako - opinie, ceny, przegląd oferty, popularne modele, porady przy zakupie
Okna Schuco - opinie, ceny, przegląd oferty, popularne modele, porady przy zakupie
Okna Schuco - opinie, ceny, przegląd oferty, popularne modele, porady przy zakupie
MS Okna i Drzwi - przegląd oferty, opinie, ceny, popularne modele, porady przy zakupie
MS Okna i Drzwi - przegląd oferty, opinie, ceny, popularne modele, porady przy zakupie
Okna Sokółka - opinie, popularne rodzaje okien, ceny, porady przy zakupie
Okna Sokółka - opinie, popularne rodzaje okien, ceny, porady przy zakupie
Okna dachowe VELUX - rodzaje okien w ofercie, opinie, ceny, porady przy zakupie
Okna dachowe VELUX - rodzaje okien w ofercie, opinie, ceny, porady przy zakupie
Czy okna VEKA to dobry wybór? Sprawdzamy ceny i opinie użytkowników
Czy okna VEKA to dobry wybór? Sprawdzamy ceny i opinie użytkowników
Eko Okna - opinie, ceny, popularne produkty producenta okien
Eko Okna - opinie, ceny, popularne produkty producenta okien
Wymiana okien krok po kroku - poradnik praktyczny dla wymieniających okna
Wymiana okien krok po kroku - poradnik praktyczny dla wymieniających okna
Okna dachowe Fakro - popularne modele, opinie, ceny, właściwości
Okna dachowe Fakro - popularne modele, opinie, ceny, właściwości
Ciepły montaż okien krok po kroku - porady, koszty, instrukcja samodzielnego wykonania
Ciepły montaż okien krok po kroku - porady, koszty, instrukcja samodzielnego wykonania
Montaż okna dachowego krok po kroku - zobacz, jak samodzielnie wstawić okno połaciowe
Montaż okna dachowego krok po kroku - zobacz, jak samodzielnie wstawić okno połaciowe
Okna panoramiczne - ceny, rodzaje, wymiary, izolacyjność ciepła, aranżacje
Okna panoramiczne - ceny, rodzaje, wymiary, izolacyjność ciepła, aranżacje
Okna Oknoplast - ceny, opinie użytkowników, ciekawe rozwiązania
Okna Oknoplast - ceny, opinie użytkowników, ciekawe rozwiązania
Okna PCV - przewodnik dla wybierających okna plastikowe
Okna PCV - przewodnik dla wybierających okna plastikowe
Czy okna plastikowe to dobry wybór do domu? Sprawdzamy!
Czy okna plastikowe to dobry wybór do domu? Sprawdzamy!
Cennik okien drewnianych - zobacz, ile kosztują okna drewniane
Cennik okien drewnianych - zobacz, ile kosztują okna drewniane
Cennik okien PCV 2019 - sprawdź ceny okien plastikowych
Cennik okien PCV 2019 - sprawdź ceny okien plastikowych
Ile ciepła ucieka przez okna i ściany zewnętrzne budynku? Wpływ na ocieplenie domu
Ile ciepła ucieka przez okna i ściany zewnętrzne budynku? Wpływ na ocieplenie domu
Duże okna - plusy i minusy
Duże okna - plusy i minusy
Okna aluminiowe - ceny, co warto wiedzieć i na co zwrócić uwagę?
Okna aluminiowe - ceny, co warto wiedzieć i na co zwrócić uwagę?
Okna trzyszybowe czy dwuszybowe? Porady i ceny dla każdego
Okna trzyszybowe czy dwuszybowe? Porady i ceny dla każdego

Wyszukaj na stronie:

Ta strona korzysta z plików cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zbierania danych analitycznych (analizowania ruchu na stronie) oraz profilowania reklam przez naszych partnerów. Szczegóły znajdziesz w naszej polityce prywatności. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody, zablokuj pliki cookies w przeglądarce.

Zamknij